banner

Informationsteknologi


IT er et fascinerende arbejdsområde med masser af udfordring. For alle virksomheder er i dag afhængige af deres it-systemer - en afhængighed, der kun bliver større som årene går.

IT-systemer skal ikke kun virke. De skal også virke efter hensigten. Derfor er der brug for medarbejdere og eksterne konsulenter, der kan skabe og vedligeholde de elektroniske systemer, som holder styr på informationer i virksomheden - private som offentlige.

Med en akademiuddannelse i informationsteknologi bliver du den medarbejder, der kan imødekomme virksomhedens behov på IT-området. Du lærer at analysere, planlægge og gennemføre it-løsninger - nyudvikling og videreudvikling af systemer ligesom du også rustes til at styre en udviklingsproces fra idé til implementering. Du bliver altså stærk både på teoretisk og praktisk IT.

Uddannelsens opbygning

Uddannelsen har et omfang på 60 ECTS-point og består af tre obligatoriske fag, en række valgfag (30 ECTS) og et afgangsprojekt (10 ECTS), som afslutter uddannelsen.

Hvert fag er et selvstændigt kursus i informationsteknologi, og det giver dig muligheden for at specialisere dig på netop det IT-område, du finder interessant.

Hvem henvender uddannelsen sig til?

Uddannelsen er relevant for alle, der løser IT-opgaver i en professionel sammenhæng. Uddannelsen kvalificerer dig til at kunne arbejde som IT-medarbejder, programudvikler eller konsulent.

Titel

Da.: AU i informationsteknologi
Eng.: Academy Profession (AP) Degree in Information and Communication Technology