• Den merkantile diplomuddannelse

  På den merkantile diplomuddannelse kommer du til at arbejde med faglige discipliner såsom salg, markedsføring, økonomi og ledelse, og du får også en række metoder og teorier, der i høj grad relateres til dine egne joberfaringer.
 • Diplom i softwareudvikling

  Diplom i softwareudvikling er en overbygningsuddannelse på datamatiker-uddannelsen. Fokus er på at bygge store, distribuerede, datatunge IT-systemer - emner som har været i fokus på 3. semester af datamatikeruddannelsen.
 • Diplom i vurdering

  Diplom i vurdering er specifikt rettet mod vurdering af erhvervsejendomme og er både meget praksisnær og teoretisk. Uddannelsen henvender sig derfor til dig, der sideløbende med dit arbejde ønsker at øge dine kompetencer til et endnu højere fagligt niveau.
 • Diplom i ledelse

  Diplom i ledelse er en kompetencegivende uddannelse på bachelorniveau for nuværende og kommende ledere i offentlige og private virksomheder. Uddannelsen giver dig mulighed for at udvikle lederkompetencer indenfor dit arbejdsområde eller din branche.
 • Diplom i webudvikling

  Diplomuddannelsen i webudvikling er en overbygningsuddannelse på multimediedesigner eller datamatikeruddannelsen. Fokus på uddannelsen er udvikling af webteknologier inden for en række forskellige anvendelsesområder og en række forskellige distributionsplatforme.