banner

Hvad kan vi tilbyde?


Under et efterudannelsesforløb hos os vil din virksomhed og medarbejdere opleve:

Erfarne undervisere

Vores kompetente undervisere har mange års erfaring fra erhvervslivet og mange års erfaring med voksenundervisning, og deres undervisning tager udgangspunkt i din virksomheds virkelighed og i den enkelte deltagers behov.

To slags kompetenceforløb

Du kan vælge mellem skræddersyede kompetenceforløb eller individuelle forløb, når dine medarbejdere skal efteruddannes. Læs mere om de to forløb her.

Uddannelse lige hvor det passer jer

Uddannelsesforløbet foregår der, hvor det er bedst for din virksomhed og dine medarbejdere*. Det kan være i jeres egen virksomhed, hos os eller et helt tredje sted.

Vi har gode undervisningsfaciliteter i Odense og Vejle samt gode parkeringsmuligheder. Men vi kommer også gerne ud til jer. Dog er det tit en fordel, at efteruddannelse foregår væk fra de vante rammer, da det skaber mere fokus og færre forstyrrelser.

* Gælder ikke ved individuelle forløb

Vi følger tingene til dørs

Vi tager gerne det ekstra skridt for at sikre størst mulig effekt af jeres virksomhedsforløb. Før forløbet går i gang, har vi god erfaring med at komme ud i din virksomhed og gå i dialog med deltagerne. Underviseren tager gerne en dag i ’praktik’ hos jer for bedst muligt at kunne forstå medarbejderne og de problematikker, de arbejder med.

På denne måde sikrer vi, at det forløb, vi udarbejder til dine medarbejdere, er det helt rigtige. En god afslutning er mindst lige så vigtig som en god start, derfor hjælper vi gerne med coaching og vejledning til at få medarbejderne godt i gang, når de kommer tilbage til hverdagen efter endt uddannelse ved os.

Gratis vejledning

Hos os får du gratis vejledning før, under og efter kompetenceforløbet. Læs mere om gratis vejledning her.