AU
  Du får en teoretisk og praktisk viden til at kunne fungere som en bedre og mere bevidst salgsleder i detailhandlen.
  AU
  Med faget Salgspsykologi & grundlæggende salg får du indblik i salgsstrategier og forskellig kundeadfærd. Du får forståelse for forskellige kundetyper og argumentationsteknikker, der hjælper dine salgsresultater godt på vej.
  Diplom
  Nøgleord på dette fag er: Salgsfilosofi, taktisk salgsplanlægning, relations- og parameterstrategi, Kundeopfølgnings-værktøjer (CRM), reverse marketing & indkøbsformer, Salgsmøder og Salgstræning.
  AU
  Afgangsprojektet afslutter uddannelsen. Du skal her dokumentere din evne til på et metodisk og analytisk grundlag at kunne gennemføre en praksisnær og kompleks problemløsning indenfor din valgte uddannelse.
  AU
  God studieteknik er en investering, der kan betale sig både i forhold til din tid og dit udbytte af uddannelsen.
  AU
  Med faget opnår du en helhedsforståelse af centrale butiksøkonomiske problemstillinger.
  AU
  Lær om butiksorganisering, god ledelse, god kommunikation, coaching og assertionsteknikker, så du kan skabe den helt rigtige virksomhedskultur for jeres forretning.
  AU
  Med faget får du kompetencer til at forstå, vurdere, udvikle og styre koncepter inden for detailhandlen.
  AU
  På baggrund af analyser og teoretiske metoder, lærer du at udvikle, gennemførere og vedligeholde rutiner i butikken og bliver dermed i stand til at driftsoptimere.
  Diplom
  Diplomuddannelsen er for dig, der ønsker at styrke dine kompetencer inden for salg og marketing i et internationalt perspektiv. Det er en overbygningsuddannelse for dig, der ved siden af jobbet gerne vil udvikle dig fagligt og personligt.
  AU
  Afgangsprojektet afslutter uddannelsen. Du skal kunne dokumentere din evne til at kunne gennemføre en praksisnær og kompleks problemløsning indenfor din valgte uddannelse.
  AU
  Afsætningsstrategi giver dig overblikket over, hvordan f.eks. markedsføring og strategisk planlægning spiller sammen og styrker salget af virksomhedens produkter.
  Diplom
  Et fag, hvor du lærer de relevante teorier og modeller, så du kan analysere og vurdere virksomhedens konkurrencesituation i markedet og i branchen.
  Diplom
  Diplomuddannelsen er for dig, der ønsker at få et stærkere afsæt til at løse komplekse salgs- og markedsføringsopgaver. Du får konkrete værktøjer til at planlægge salget, så det bidrager optimalt til virksomhedens succes – nationalt og internationalt
  AU
  International handel og markedsføring afgangsprojekt afslutter uddannelsen. Du skal kunne dokumentere at kunne gennemføre en praksisnær og kompleks problemløsning indenfor uddannelsen.
  Diplom
  Du arbejder med kultur og udvikling i organisationer og lærer at designe en organisationsanalyse, at identificere behov for udvikling i organisationen og at arbejde professionelt med forandringsprocesser.
  Diplom
  Få grundlæggende økonomiske viden om virksomhedens drift og årsregnskab.
  Diplom
  Lær kunderne at kende, og skab resultater. Få alle nødvendige værktøjer til at indsamle og analysere kundedata.
  AU
  Faget er for dig, der vil styrke dine kompetencer til at udarbejde, planlægge, vurdere og gennemføre virksomhedens forskellige markedsføringsaktiviteter – herhjemme og internationalt.
  AU
  Du får kompetencerne, så du professionelt kan føre virksomhedens digitale markedsføringsstrategi ud i livet, og du lærer at lede og deltage i analyse, planlægning og udførelse af forskellige former for digital markedsføring.
  AU
  Du lærer at analysere, udvikle og udarbejde løsningsforslag til e-handelskoncepter og webshops. Og du får indblik i faserne fra analyse til implementering og den nødvendige kommunikation med samarbejdspartnere, kunder og brugere.
  AU
  Du får indblik i sociale medier og lærer at udvikle en social mediestrategi. Du lærer fx om medieadfærd og brugerinvolvering, så du kan skabe dialog og engagement i de sociale medier.
  AU
  Træd ind i den digitale verden, få styr på databaser, netværkstyper og medier, og prøv kræfter med helt nye kommunikationsopgaver. Puds dine digitale briller, så du er klar til at tage livtag med digitale kommunikationsprojekter.
  Diplom
  International handel og markedsføring afgangsprojekt afslutter uddannelsen. Du skal kunne dokumentere at kunne gennemføre en praksisnær og kompleks problemløsning indenfor uddannelsen.
  AU
  Du får værktøjer til at planlægge og gennemføre relevante internationale analyser, så du kan kortlægge virksomhedens markedspotentiale og handelsbarrierer.
  AU
  Du får viden om eksportformer, den internationale værdikæde og internationale afsætningskanaler og kompetencer til at planlægge og gennemføre virksomhedens eksportsalg i praksis.
  AU
  Den daglige kontakt med kunder og borgere er vigtig, hvis du vil opnå langsigtede relationer. Bliv den bedste til at kommunikere med jeres kunder, både når der er reklamationer og positive forespørgsler.
  AU
  Med dette fagmodul får du forståelse for forskellige kundetyper og argumentationsteknikker, der hjælper dine salgsresultater godt på vej.