AU
  God studieteknik er en investering, der kan betale sig både i forhold til din tid og dit udbytte af uddannelsen.
  AU
  Få redskaberne til at forstå og løse organisatoriske problemstillinger i virksomheden. Du bliver klædt på til at deltage i forandrings- og udviklingsprocesser.
  AU
  Fokus på arbejdsmiljø, fysisk såvel som psykisk, er vigtigt i forhold til opretholdelsen af en succesfuld medarbejderstyrke i organisationen.
  AU
  Igennem ”Arbejdsmiljøledelse” får du kompetencer til at skabe overblik og få styr på virksomhedens arbejdsmiljøarbejde. Faget er valgfrit på AU i Ledelse.
  AU
  Faget henvender sig til dig der vil arbejde med kvalitet, miljø og sikkerhed og lære om total kvalitet, ets-opdeling og kvalitetsfilosofier.
  AU
  Vi sætter fokus på den betydning, som samfundet, organisationen og kulturen har for den professionelles muligheder for at styrke samarbejdet med borgeren.
  AU
  Du har fokus på dokumentation, evaluering og kvalitetsudvikling af social- & sundhedspraksis med henblik på kontinuitet, sikkerhed og kvalitet.
  AU
  Du opnår færdigheder og kompetencer til professionelt at kunne indgå i tværfagligt og tværsektorielt samarbejde på baggrund af viden om særlige indsatsområder i social- og sundhedsvæsenet.