AU
    God studieteknik er en investering, der kan betale sig både i forhold til din tid og dit udbytte af uddannelsen.
    AU
    Du får kendskab til den kemiske struktur og funktionelle egenskaber af komponenter i fødevarer, så du i en struktureret sammenhæng kan indgå i fremstilling og udvikling af fødevarer.
    AU
    Du får et bredt kendskab til fødevarekemi og konservering samt til forskellige fremstillingsprocesser inden for fødevareproduktion.
    AU
    Proces og metode har til formål at få dig fra det faglige til det videregående niveau.
    AU
    Afgangsprojektet afslutter uddannelsen. Du skal her dokumentere din evne til på et metodisk og analytisk grundlag at kunne gennemføre en praksisnær og kompleks problemløsning inden for din valgte uddannelse.
    AU
    Lær hvordan kemiske og fysiske reaktioner har betydning i madlavningen. Når man laver et måltid mad, har en lang række kemiske forbindelser og fysiske reaktioner betydning for smag, aroma, konsistens, farve, fylde og mæthed.
    AU
    Lær om madkultur og at udvikle nye retter. Vores madkultur er under forandring. For at forstå, hvor vi er på vej hen, er det vigtigt at vide, hvor vi kommer fra.
    AU
    Få styr på den vigtigste ingrediens i al madlavning: råvarerne. Gode råvarer er nemlig altafgørende for et kvalitetsmåltid.
    AU
    Forstå, hvordan oplevelsen af et måltid inddrager alle sanser. Hvordan fungerer vores sanser, når vi spiser og nyder mad? Hvordan er samspillet mellem smag, duft, syn, hørelse og følelser?
    AU
    Vi hjælper dig godt fra start og sikkert i mål. Vi tilbyder et indledende kursus i studieteknik, der sigter mod at forberede dig og give dig et grundlag for at gennemføre et eller flere akademiuddannelsesmoduler.