AU
  God studieteknik er en investering, der kan betale sig både i forhold til din tid og dit udbytte af uddannelsen.
  AU
  Du får en forståelse for, hvad lean kan bruges til og hvordan. Og du bliver rustet til at lede processen, hvad enten du er ansat i en privat eller offentlig organisation.
  AU
  Faget indeholder emnerne produktionsteknikker, produktionsoptimering, logistik, projektstyring, samt kvalitet og måleteknik.
  AU
  Fokus på arbejdsmiljø, fysisk såvel som psykisk, er vigtigt i forhold til opretholdelsen af en succesfuld medarbejderstyrke i organisationen.
  AU
  Bliv en endnu skarpere leder igennem fokus på økonomi og arbejdsmiljø - få den rette sammenhæng!
  AU
  Du har fokus på dokumentation, evaluering og kvalitetsudvikling af social- & sundhedspraksis med henblik på kontinuitet, sikkerhed og kvalitet.
  AU
  Danske virksomheder og offentlige forvaltninger har et stærkt stigende behov for at optimere deres ydeevne. De skal kunne levere stadigt flere serviceydelser med færre midler, og det stiller store krav til effektive processer.
  AU
  Faget henvender sig til dig der vil arbejde med kvalitet, miljø og sikkerhed og lære om total kvalitet, ets-opdeling og kvalitetsfilosofier.
  AU
  Du arbejder med et udviklingsprojekt og emnerne innovative processer, konceptudvikling og ressourceallokering.
  AU
  Du arbejder med et udviklingsprojekt og emnerne innovative processer, konceptudvikling og ressourceallokering.
  AU
  Du får viden om og redskaber til projektstyring og ruster dig til at arbejde professionelt og sikkert med alle faser af et projekt, så du kan styre processen sikkert i havn – fra første færd.
  Diplom
  Vækstanalyse, produkt- & konceptudviklingsstrategi- & processer, konsekvenser af innovation for virksomhedens Supply Chain, vurdering af den innovative platform og virksomhedens innovative processer og drivkræfter, projektstyring & målesystem
  Diplom
  Udviklingen går hurtigt på it-området, og mange it-projekter er blevet så store, at det kræver samarbejde mellem (globalt) adskilte udviklingsgrupper.
  AU
  Afgangsprojektet afslutter uddannelsen. Du skal her dokumentere din evne til på et metodisk og analytisk grundlag at kunne gennemføre en praksisnær og kompleks problemløsning indenfor din valgte uddannelse.
  AU
  Faget spænder bredt og indeholder emner som teamledelse, den innovative proces, de kreative metodikker, den innovative organisation, markedsudvikling og formidlingsprocessen.
  AU
  Drømmer du om et liv som selvstændig? Så er dette kursus det helt rigtige valg for dig. Her bliver du klædt på, så du har det bedste grundlag for at starte din egen virksomhed. Vi omsætter ord og tanker til handling!
  AU
  Faget henvender sig til ledere, projektledere og specialister, der har en særlig interesse for, hvordan man skaber bæredygtige og let kommunikérbare koncepter i forbindelse med innovation.
  AU
  Lær om madkultur og at udvikle nye retter. Vores madkultur er under forandring. For at forstå, hvor vi er på vej hen, er det vigtigt at vide, hvor vi kommer fra.