Jeg udlever min drøm karrieremæssigt

Melanie Lassen valgte at gøre brug af muligheden for at efteruddanne sig. Hun tog en efteruddannelse på Erhvervsakademiet Lillebælt, fordi hun ville prøve noget nyt og sidder i dag som strategisk indkøber IT hos Energinet.dk.

- Jeg valgte at tage en akademiuddannelse i internationalt indkøb og Supply Chain Management på Erhvervsakademiet Lillebælt, fordi jeg havde ambitioner om mere. Mit efteruddannelsesforløb har gjort, at jeg rent karrieremæssigt i dag udlever min drøm. Jeg har i dag større indflydelse på offentlige køb og har haft mulighed for at bruge min nye viden fra studiet fra dag ét, og det har været fantastisk.

Udover fordelen ved at vælge et studie der kan kombineres med fuldtidsjob og familieliv, oplever Melanie også, at efteruddannelsen på erhvervsakademiet har givet hendes karriere et skub.

- Uddannelsen gjorde det muligt for mig, at få den stilling jeg har i dag. Uden min nye faglige viden havde jeg ikke fået stillingen tilbudt. Nu har jeg mere ansvar i mit arbejde – et ansvar jeg ikke ville have været i stand til at varetage uden min efteruddannelse, siger Melanie Lassen.

Erhvervsnær undervisning

På studiet har Melanie og hendes medstuderende arbejdet med businesscases som forbereder dem på den verden, der venter dem efter uddannelsen.

Derudover fremhæver Melanie underviserne på erhvervsakademiet som en styrke for uddannelsen.

- Alle undervisere var meget kompetente og tog deres erhvervserfaring med ind i studiet, og det var i den grad med til at motivere os og give os blod på tanden – fordi det hele bliver så virkelighedsnært, slutter Melanie Lassen.