Jeg vil styrke mine teoretiske kompetencer

Efter 30 år i transportbranchen som blandt andet disponent og transportplanlægger valgte Henrik Lund Juul at sætte sig på skolebænken igen for at styrke sin teoretiske viden indenfor sit fag.

- Jeg valgte at læse international transport og logistik på Erhvervsakademiet Lillebælt for at styrke mine teoretiske kompetencer, og for samtidig at få dokumentation på min viden som jeg kan vise frem på mit CV, siger Henrik Lund Juul.

Det primære mål for Henrik er, at tage en efteruddannelse der åbner op for nye muligheder og arbejdsopgaver, i den virksomhed han er ansat i.

- Jeg forventer at få det ud af uddannelsen, at jeg får styrket mine faglige kompetencer, samtidig med at jeg bedre kan gennemskue processerne, når jeg både har en teoretisk viden og praktisk erfaring med mig i min hverdag, fortsætter Henrik.

Undervisning der afspejler virkeligheden

Netop koblingen mellem det teoretiske og praktiske er kernen i uddannelserne på erhvervsakademiet, og det er noget Henrik genkender fra sit efteruddannelsesforløb.

- Jeg synes, at undervisningen afspejler den virkelighed, jeg har bevæget mig rundt i meget godt, og jeg kan sagtens se en sammenhæng mellem det, vi lærer i undervisningen, og den virkelig vi står i til dagligt, siger Henrik.

Den praktiske vinkel mærkes ifølge Henrik tydeligt i undervisningen.

- De undervisere jeg har haft, har haft rigtig gode kompetencer - særligt fordi de har arbejdet i det virkelige liv selv. De er ikke kun teoretikere, men har en solid praktisk erfaring med sig i det, de underviser i og formidler.

Det kræver ifølge Henrik at man er god til og koordinere og planlægge sin hverdag, hvis man både skal passe sit job og en uddannelse, men Henrik kan klart anbefale andre at tage efteruddannelse.

- Med de udfordringer vi alle sammen møder i dag, så er det tit nødvendigt at få løftet sine kompetencer lidt, for at kunne matche de krav og behov som virksomhederne har til os i dag, slutter Henrik Lund Juul.