banner

Online studie/blended learning


Blended learning

Prøv vores nye, fleksible uddannelsesforløb og tag dele af uddannelsen online hjemme fra sofaen, i sommerhuset eller i toget. Vi kalder det blended learning.

Blended learning blander de bedste elementer fra online- og den traditionelle klasseundervisning. Dele af undervisningen foregår som på sædvanligvis i klasselokalet, mens resten af undervisningen tages online - når og hvor det passer dig. På den måde får du større frihed og fleksibilitet, så du får lettere ved at passe undervisningen ind i en travl hverdag.

De nye, fleksible forløb er ideelle for dig, der gerne vil spare tid og udgifter til transport, kan se fordelen i at studere på farten eller ønsker større variation i undervisningen – alt sammen uden at gå på kompromis med de netværks- og sparringsmuligheder man får ved traditionel klasseundervisning.

Typisk vil et blended learning-forløb på et aftenhold bestå at syv fremmødeaftener og på et dagshold af fire fremmødedage, begge suppleret med løbende onlineaktiviteter. Der er altså færre dage, hvor du fysisk skal møde på Erhvervsakademiet sammenlignet med et traditionelt hold.

Vi udbyder den nye type forløb med holdstart fra september 2016.

Klik på det fagmodul, du ønsker, og læs mere om tid, sted, pris og tilmelding.

SmartLearning – 100% online studier

Et samarbejde mellem Danmarks ni erhvervsakademier gør det muligt at tage efter- og videreuddannelse som e-læring gennem systemet SmartLearning. Du kan tage de samme akademi- og diplomuddannelser, som du kender fra Erhvervsakademiet Lillebælt – blot som et 100% online studie.

Et online studie giver dig muligheden for at læse uafhængigt af tid og sted – og i dit eget tempo. Du kan vælge at tage en hel uddannelse online eller blot enkelte fagmoduler fra uddannelsen.