banner

Virksomhedssamarbejde


Hvad skal medarbejderne kunne for at udføre deres arbejde så effektivt og kompetent som muligt?

Medarbejderne skal være fleksible og kunne omstille sig hurtigt, så virksomheden bevarer konkurrenceevnen.

Medarbejderne skal forholde sig til nye måder at arbejde på. Der er hele tiden brug for nye kompetencer.

Det kan være svært at få overblik over alle tilbud om efter- og videreuddannelse. Vi er på forkant med, hvad der sker på uddannelsesområdet og kan tilbyde en vurdering af virksomhedens behov for kompetenceudvikling.

Virksomheder er ikke ens - heller ikke deres medarbejdere. Vi foretager en kompetenceafklaring af alle medarbejdere eller udvalgte medarbejdergrupper. Derefter kommer vi med forslag til en plan for efteruddannelse i tæt samarbejde med virksomheden.

Skræddersyede forløb

Vi tilbyder også skræddersyede forløb inden for vores forskellige kompetenceområder.

Vi udvikler forløbene, så de rammer plet i din virksomhed – både i forhold til virksomhedens kultur, rammer og konkrete behov for nye kompetencer.

I skal selvfølgelig have det maksimale udbytte af den tid og de ressourcer, I investerer i uddannelse. Derfor udvikler vi kurser og uddannelsesforløb ud fra en tæt dialog med jer. Vi sætter en ære i sammen med jer at finde en løsning, der skaber værdi og kan mærkes, når I er tilbage på arbejde igen. Med et godt kendskab til jeres virksomhed, jeres udgangspunkt og jeres mål kan vi skabe et solidt og inspirerende forløb, hvor indhold, niveau, undervisningsform og stil sættes sammen efter de helt rigtige mål.

Vi kommer gerne ud og orienterer om mulighederne for efter- og videreuddannelse i en frokostpause eller til et fyraftensmøde.

Erfarne undervisere

Det kan være mange år siden, man sidst har siddet ’på skolebænken’, men vi lover det ikke bliver kedeligt! Vores kompetente undervisere har mange års erfaring fra erhvervslivet og mange års erfaring med voksenundervisning. Undervisningen tager udgangspunkt i virksomhedens virkelighed, som kobles sammen med teoretiske perspektiver. Som deltager får du nye perspektiver på dit arbejdsliv og redskaber til at omsætte din nye viden til handling!

Uddannelser ud af huset

Virksomhedsforløb foregår der, hvor det er bedst for virksomheden og dens ansatte. Det kan være i virksomheden, hos os eller et helt tredje sted.

Vi har gode undervisningsfaciliteter i Odense, Vejle og Middelfart samt gode parkeringsmuligheder, men ofte kan det imidlertid være mere økonomisk og praktisk at få leveret ’uddannelser ud af huset’.