Åbent hus i Odense

MØD UDDANNELSERNE OG DE STUDERENDE
Du kommer til at møde en masse EAL-studerende, som vil fortælle dig om deres uddannelse, hvordan det er at studere på EAL, studiemiljøet på campus, det faglige niveau og hvad du ellers gerne vil høre meget mere om.


FÅ HJÆLP FRA STUDIEVEJLEDERNE
Har du spørgsmål omkring en eller flere uddannelsers opbygning, adgangskrav eller lignende, er vores studievejledere selvfølgelig også klar til at hjælpe dig.


KOM MED PÅ RUNDVISNING
Hver halve time - kl. 11.15, 11.45, 12.15, 12.45, 13.15 – vil en studerende give en rundvisning på campus, så du kan se de flotte og moderne studiefaciliteter.


FÅ EN BILLET TIL EALs NYE FREDAGSBAR ’BEERBOX’
En fredag i marts inviterer vi dig og de andre besøgende fra åbent hus til en hyggelig eftermiddag/aften i Beerbox, så du også kan opleve det studiemiljø, der er på EAL efter ”skoletid”. Din billet til Beerbox får du udleveret ved dit besøg på åbent hus-dagen.


HOTDOGS 
I vores kantine serverer vi hotdogs, for du skal ikke gå sulten herfra :) 


SES VI?
Tilmeld dig gerne via facebook-eventen for åbent hus, så vi ved, hvor mange hotdogs vi skal have klar, og inviter endelig din ven/veninde/søster/fætter/… med via facebook-eventen. Vi glæder os meget til at se dig.