Event om virksomheds- og kulturudvikling

En eftermiddag med inspirerende og erfaringsrige indlæg fra en bred vifte af brancher og organisationer med fokus på udvikling og værdiskabelse.

Program

 • 12:15 Velkomst v/ adjunkt Christina K. Mosegaard

 • 12:25 Langesø Gods - fra skovbrug til golf
  Bestyrelsesformand for Langesøfondet, Hans Berner fortæller om Langesø Gods, godsets historie, udvikling og strategi fra traditionelt skovbrug og landbrug med udvikling af større juletræsdrift, messer, MTB og golf og anden fritidsaktiviteter, med fokus på at skabe øget værdi i et moderne gods.
 • 13:15 Nordfyns Erhverv og turisme – destinationsudvikling som lokal værdiskaber
  Direktør for Nordfyns Erhverv og turisme, Per Olesen fortæller om strategien og udvikling af Nordfyns turisme og erhverv, samt hvordan organisationen understøtter udvikling og fremme af det lokale erhvervsliv. For få år siden fusionerede Nordfyns turist organisationen med den lokale erhvervsorganisation ud fra sloganet : ”Ingen kan alt, mange kan meget, sammen kan vi det hele”
   
 • 13:45 Pause

 • 14:00 Odense historie – historien som en ressource
  Arkivar for stadsarkivet ph.d., Johnny Wøllekjær fortæller om, hvordan historien er vigtig i udviklingsanvendelse som en ressource for virksomheder og organisationer.

 • 14:30 E-Sport - et nyt booming marked
  Event & sales Consultant hos Shark Gaming Entertainment, Ea Løvbjerg Nakos sætter fokus på den støt stigende interesse for gaming og esport, udviklingstendenser og oplevelsesøkonomiens værdi.

 • 15:00 Christiansminde Hotel – udvikling og samarbejde
  Hotellet, idyllisk placeret ved sydfynske ø-hav, gennemgår løbende udvikling i en konkurrencepræget branche. Hotellet har i en årrække haft et tæt samabejde med EAL, og vi vil høre nærmere om praktiksamarbejdet og personlig fagligt udbytte.