Karrieredagen 2018

Drømmejobbet venter derude. På karrieredagen kan du møde dine fremtidige arbejdsgivere og få værdifulde værktøjer til, hvordan du bedst får deres opmærksomhed.
Det handler om et komme øverst i bunken, når ansøgningerne vælter ind hos virksomhederne. Over en hel formiddag den 22. marts kan du blive klogere på de tips og tricks, der kan gøre den afgørende forskel, når jobjagten går løs.
Samtidig har du på dagen mulighed for at møde en lang række interessante virksomheder, der står klar på udkig efter fremtidige medarbejdere. 


Tre runder med 12 spændende oplæg

LinkedIn, videoansøgninger, kropssprog og det gode CV er blot fire af de områder, som du kan skærpe dine evner inden for på dagen. Hvert oplæg har en varighed af 30 minutter og kører over tre runder:
  • 9:30 – 10:00 (første runde)
  • 10:15 – 10:45 (anden runde)
  • 11:00 – 11:45 (tredje runde) 


Praktik- og karrieremesse

Praktik- og Karrieremessen afholdes i samme tidsrum som Oplæggene. Det vil sige, at du kan shoppe rundt blandt spændende virksomheder og spændende oplæg fra 09:30 - 12:00. 


Rund af med netværksfrokost

Man bliver sulten af en hel formiddag med ny viden og inspiration. Derfor afslutter vi formiddagen med en netværksfrokost, hvor du får mulighed for at sidde til bords med spændende profiler inden for din branche.