banner

Årets EAL praktik


Flot 2. plads til EAL-studerende Line og Skovbjerg Dyrlæge Team

Jordbrugsteknolog Line Christensen og Skovbjerg Dyrlæge Team løb med titlen som Årets EAL Praktik ved kåringen i Odense den 21. april. 

Men det sluttede ikke her for Line og hendes praktikvirksomhed. For den 16. maj skulle Line endnu engang på scenen - denne gang for at overbevise en jury om at hendes praktikophold ikke blot var EALs bedste men også Danmarks bedste. Og det blev til en flot 2. plads til Skovbjerg Dyrlæge Team og Line. Du kan læse mere her. 

EAL kårer årets bedste praktikophold

EAL sætter fokus på praktikken under studiet ved at kåre studieårets bedste praktikophold.
Årets EAL Praktik er en årligt tilbagevendende pris, der uddeles til det praktikophold, der har været særligt givende for studerende og virksomhed.

Det er de studerende selv, der indstiller deres praktikophold til Årets EAL Praktik og derved får mulighed for at give deres praktikvirksomhed et klap på skulderen. Alle erhvervsakademiets danske og internationale studerende i Vejle og Odense, som har været i praktik i en dansk virksomhed i løbet af studieåret har mulighed for at indstille deres praktikvirkophold til prisen.

Jurydag og national finale

Ud af de indstillinger der modtages, udvælges der fem nominerede, som skal præsentere deres praktikophold ved en jurydag på EAL. Juryen består af repræsentanter fra det lokale erhvervsliv, repræsentater fra EAL samt studerende fra De Studerendes Råd.

Vinderen af Årets EAL Praktik går videre til en national konkurrence blandt landets øvrige otte erhvervsakademier.

De fem nominerede - Årets EAL Praktik 2016/2017

  • Siemens Wind Power v. Bianca Maria Parasca - international sales & marketing
  • Flensted Snitgrønt v. Janet Skovgaard Pedersen - procesteknolog
  • House of Code v. Anders Butzbach Christensen - pba. i webudvikling
  • DIMA/Trekantomraadet v. Anne Mette - serviceøkonom
  • Skovbjerg Dyrlæge Team v. Line Christensen - jordbrugsteknolog

Læs deres historier her: