banner

Anders' nominering


I løbet af foråret har EAL-studerende haft mulighed for at indstille deres praktikophold til Årets EAL Praktik 2016/17. Blandt de fem nominerede der er gået videre til finalen, finder vi virksomheden House of Code fra Odense

- Det er svært at begrænse sig til enkelte eksempler på, hvad der har udviklet mig mest under praktikken…
Sådan startede Anders Butzbach Christensen sin indstilling af sin tidligere praktikplads House of Code.

- Jeg har fra mit første møde med virksomheden følt, at jeg er blevet taget godt imod. Jeg har mødt stor tillid fra min arbejdsgiver, har fået ansvar for egne kundeprojekter og er blevet inddraget i dagligdagen som medarbejder. Det har hele tiden stået klart, at der har været brug for mig, og at mine kompetencer passer godt ind i virksomheden, siger professionsbachelor i webudvikling Anders Butzbach Christensen.

Praktikken blev til job  

Evnen til at tiltrække nye og dygtige medarbejdere er utrolig vigtig i en IT-branche, der kæmper hårdt om de nye IT talenters gunst. Dette er også et billede House of Code kan nikke genkendende til, og derfor kastede den unge virksomhed sig ud i at få praktikanter ind i teamet.

- Anders var House of Codes første praktikant, og vi var meget bevidste om at finde en af de bedste inden for branchen og lade ham indgå som en del af teamet på linje med de andre medarbejdere i så vid udstrækning som muligt, siger Jonathan Bornemann, adm. direktør i House of Code.

Anders og House of Code viste sig hurtigt at være et rigtig godt match. Jonathan Bornemann fortsætter:

- Med Anders har House of Code fået mere end en praktikant. Vi har fået en af de dygtigste inden for sit felt, der med stor videbegærlighed og blik for IT-iværksætteri har bidraget socialt og fagligt til udviklingen af vores team. Vi er meget taknemmelige og stolte over at få chancen for at fortælle om, hvorfor vi har held med vores praktiksamarbejde, og vi tør næsten ikke tro på at vi kan vinde prisen. Til gengæld føler vi, at vi allerede vandt i december, da vi ansatte Anders på fuld tid i House of Code.