banner

Anne Mettes nominering


I løbet af foråret har studerende fra Erhvervsakademiet Lillebælt haft mulighed for at indstille deres praktikophold til Årets EAL Praktik 2016/17. Blandt de fem nominerede der er gået videre til finalen, finder vi foreningen DIMA/Trekantomraadet

- Jeg følte aldrig, at jeg ’bare’ var en praktikant men derimod som en del af organisationen lige fra dag et...

Sådan skriver serviceøkonom-studerende Anne Mette Sønderby i sin indstilling af sin praktikvirksomhed DIMA/Trekantomraadet. For Anne Mette har praktikopholdet været så god en oplevelse, at hun har indstillet foreningen til Årets EAL Praktik.

- Praktikken har givet mig en uvurderlig indsigt i, hvordan man begår sig i en større offentlig organisation, hvor der arbejdes tæt sammen med erhvervslivet. Praktikken hos DIMA/Trekantomraadet har styrket og udfordret mine faglige kompetencer og har givet mig god læring med videre, siger Anne Mette.

Et godt match

Ligesom Anne Mette er glad for sin tid hos DIMA/Trekantomraadet, ser DIMA/Trekanromraadet også selv tilbage på Anne Mettes praktikophold som en rigtig god oplevelse.

- Vi har oplevet Anne Mette som en person, der aldrig er bange, for de udfordringer der kommer. Anne Mette trådte som praktikant hos DIMA/Trekantomraadet ind i en meget bureaukratisk verden, som arbejder for at hjælpe, styrke og udvikle Trekantområdets produktionsvirksomheder. Anne Mette havde en utrolig god evne til at bringe vores høje tanker ned på et fornuftigt og tilgængeligt plan, som også er forståeligt for de virksomheder, vi forsøger at hjælpe, og det er en rigtig god egenskab, siger Peter Engel Andreasen, sekretariatschef ved DIMA/Trekantomraadet.