banner

Biancas nominering


I løbet af foråret har studerende fra Erhvervsakademiet Lillebælt (EAL) haft mulighed for at indstille deres praktikophold til Årets EAL Praktik 2016/17. Blandt de fem nominerede der er gået videre til finalen, finder vi virksomheden Siemens Wind Power i Brande

Da Bianca trådte ind af døren som praktikant i Siemens Wind Power i Brande, blev hun hurtigt en del af medarbejderteamet i virksomheden.

- Det er svært at forestille sig, hvordan det er at komme ind som praktikant i en så stor virksomhed som Siemens Wind Power. Men selvom jeg havde min daglige gang i en travl afdeling, blev jeg meget hurtigt set som en del af teamet og ikke ’bare’ praktikant, siger professionsbachelor i International Sales and Marketing Bianca Maria Parasca.  

Af Biancas indstilling af sin praktikplads fremgår det tydeligt, at hun har fået rig mulighed for at prøve sine teorier af i praksis som en del af Siemens Wind Powers Global Lean Team.

- Min praktik gav mig en fantastisk mulighed for at få prøvet nogle af de Idea Management værktøjer af, som jeg indtil da kun havde læst om i bøgerne. Mine opgaver under praktikken udviklede sig undervejs, og jeg har følt, at jeg har fået en hel del ansvar, ligesom der er blevet udvist stor tillid til mine evner, fortsætter Bianca.

Praktikken blev til job  

I Siemens Wind Power har de været meget begejstrede for Biancas indsats under praktikken.

- Bianca har gennem hele praktikforløbet udvist stor selvstændighed i sin tilgang til sine opgaver og projekterne i afdelingen. Bianca er trådt ind i afdelingen med en god teoretisk viden, som hun har været dygtig til at omsætte til praksis. Det har været super spændende at have Bianca i praktik, og hun har været god til at udfordre os og har bidraget med en masse god energi til afdelingen. Vi er derfor også glade for, at Bianca stadig er en del af vores team som medarbejder, siger Morten Stisen, 3i Idea Manager, Siemens Wind Power.