Hvad er det nye, og hvordan skaber det forandring og udvikling?

Det er nyt, at vi kobler to PBA-uddannelser sammen og involverer virksomheder i længere perioder.  Vi har sat studerende fra salg, markedsføring og forretningsudvikling sammen med multimedie og IT med det formål at skabe læring hos EAL og værdi og forretningsudvikling i virksomhederne.

At arbejde tværfagligt er en nødvendighed i dag. For eksempel er logistik en vigtig faglighed i E-handelens værdikæde. Det er ikke nok, at det er let at købe en vare. Kan man også få varen leveret på det tidspunkt og på den leveringsmåde, som passer køberen bedst, har virksomheden et forspring og en konkurrencefordel.

Projekterne styrker innovation og den praksisnære tilknytning mellem studerende, undervisere og erhvervslivet. I samspillet opstår nye processer og faglige platforme til udvikling af modeller og samarbejdsformer. Udfordringen er at forankre dem både internt i EAL og eksternt i virksomhederne til gavn for både studerende, virksomheder og undervisere. 

E-handel kræver innovation, og det går stærkt. Vi udfordres konstant på teknologien og lærer først og fremmest af virkeligheden, der ændrer sig uafbrudt.