banner

More about the programme
Kompetencer i webudvikling, hvor du arbejder med hjemmesider på et højere niveau and "at den virker". Du får viden, så du kan træffe de rigtige strategiske og designmæssige beslutninger for en hjemmeside.
Samtidig får du kendskab til nogle professionelle og anerkendte værktøjer til hjemmesideudvikling.

På dette modul bliver du præsenteret for en række teorier omkring webudvikling, som vi senere omsætter til praksis. Det hele ender med en eksamen, så du får både papir på dine nye kompetencer og 10 ECTS point.

Forløbet er tiltænkt dig, der har lidt eller ingen erfaring med webudvikling. Vi arbejder med en praktisk tilgang til tingene og gør det på dansk! Det betyder, at alle relevante fagtermer, som oftest er på engelsk, gør vi forståelige, så du nemmere kan overskue betydningen og konsekvensen af dem.  

Du kommer til at arbejde med brugervenlighed, navigering, design, målgrupper, test, idéudvikling, markedsføring på nettet, statistik/analyse og strategiske valg, alt sammen i forhold til webudvikling. Du bliver ikke verdensmester i webudvikling på 6 uger, men du får et solidt og dedikeret forløb, der sikrer dig den mest værdifulde viden inden for området.

Modulet indeholder både teoriundervisning, praktiske opgaver og programundervisning. 
Indhold i hovedtræk: 
  • Introduktion til hele forløbet
  • Programundervisning - Photoshop, webrelateret
  • Teori og opgaver til webudvikling
  • Markedsføring på nettet
  • Programundervisning - Wordpress, CMS 
  • Afsluttende eksamen incl. en rapport
Gennem hele forløbet arbejder du med forskellige opgaver og problemstillinger i relation til et produkt, som kan være en hjemmeside, enten som en fiktiv case eller en konkret hjemmeside, der skal realiseres. Der kan også være tale om en udvikling eller redesign af en eksisterende hjemmeside, evt. en firmahjemmeside.
Din eksamen tager udgangspunkt i dette produkt.

Der er ikke undervisning hver dag. Du har studiedage, hvor der vil være hjemmeopgaver. Modulet svarer til et fuldtidsstudie, og efter endt kursus og bestået eksamen vil du have 10 ECTS point i webudvikling.

Forløbet udbydes i samarbejde med og afholdes på KS Centret i Vejle, og på alle kursusdage står der en computer med relevante programmer til din rådighed hos os. Har du mulighed for at have egen bærbare (incl. programmer) med, så anbefaler vi, at du bruger denne.