banner

More about the programme
Den strategiske HR-funktion giver overblik, ny viden og inspiration til dit job inden for human resource. Du får det forkromede overblik over human resource-området og ruster dig til at udfylde rollen som HR-medarbejder med strategisk tyngde.Har du dine HR-redskaber i orden, får dig rig mulighed for at påvirke fremtiden på din arbejdsplads og sætte dit aftryk på strategien. Tiden, hvor personaleafdelingens ansvar begrænsede sig til lønbogholderi og administration af fravær, er forbi.

I dag bærer virksomhedens HR-afdeling et stort ansvar for organisationens og medarbejdernes udvikling, og med den rette efteruddannelse i bagagen kan du være med til at lægge planerne – og føre dem ud i livet.

Den strategiske HR-funktion giver dig overblik over HR-begrebet og redskaberne til at påtage dig opgaver på personaleområdet.

En efteruddannelse i strategisk HR giver dig de teoretiske rammer og indblik i, hvordan HR praktiseres. Du får værktøjerne til HR-planlægning og til at analysere strategiske HR-processer og HR-politikker, forståelse for human resource’ betydning for virksomhedens drift og stifter bekendtskab med forskellige HR- og konsulentroller.

Din personlige karriereudvikling er også i fokus. Med videreuddannelse i HR bliver du opmærksom på dine egne potentialer og muligheder, der kan danne baggrund for en personlig udviklingsplan med fokus på din HR-rolle – nu og i fremtiden.