banner

More about the programme
Med faget Salgspsykologi & grundlæggende salg får du indblik i salgsstrategier og forskellig kundeadfærd. Du får forståelse for forskellige kundetyper og argumentationsteknikker, der hjælper dine salgsresultater godt på vej.Ingen kunder, ingen forretning. Så enkelt er det. Men det er ikke altid enkelt at afkode de mange forskellige kundetyper og at tilpasse din adfærd efter dem.

Faget giver dig indsigt i, hvordan du med tillidsskabende kommunikation og stram tidsprioritering bedre forstår dine kunder – og øger dit salg.

Du lærer at håndtere forskellig kundeadfærd og de mange kundetyper, du kommer i berøring med via dit job, og du får kendskab til argumentationsteknikker og salgsstrategier, der kan give dine salgsresultater et boost.

I løbet af uddannelsen lærer du at aflæse din kunde gennem viden om personlig udvikling, profilanalyse og personlige egenskaber samt de forskellige adfærdsmodeller og kundemotiver, og du får indsigt i, hvordan du skaber tillid gennem både verbal og nonverbal kommunikation.

Faget stiller skarpt på nøglebegreber som planlægning, prioritering, stress og stresshåndtering, og du får desuden en række kommunikationsværktøjer, der vil vise sig værdifulde for både dig og dine kunder.

Du kan tage faget som et enkeltstående kursus eller som en del af din samlede videreuddannelse. Faget er valgfrit på AU i International handel og markedsføring.