banner

Karrierevejledning


Som studerende ved Erhvervsakademiet Lillebælt har du mulighed for at booke vejledning hos Karrierevejlederne i henholdsvis Odense og Vejle. Dette tilbud gælder indtil et år efter, at du har afsluttet din uddannelse.

Vejledningen tager udgangspunkt i dine behov og kan omhandle konkrete råd vedrørende praktik- og jobsøgning, opbygning af CV og ansøgning samt forberedelse til jobsamtale.

Har du spørgsmål om karriereovervejelser, videreuddannelse eller andre emner, der vedrører dine fremtidsudsigter, er du også meget velkommen til at tage en snak med os. 

Vi har tavshedspligt, så har du brug for at komme ind på personfølsomme emner i forbindelse med din vejledning, kan du naturligvis forvente fuld fortrolighed.

Når du booker en vejledning via linket herunder, har du mulighed for at skrive i kommentarfeltet, hvad du ønsker at tale om under vejledningen.  

For specifik vejledning om eksempelvis tilrettelæggelse af studieforløb, de enkelte uddannelsers indhold, meritoverførsler og lignende henvises der til de respektive studievejledere