EAL design til studievenlige priser

Fire eksempler på det nye tøj med EAL vintagetryk

Erhvervsakademiet Lillebælt har netop lanceret sin nye webshop EALshoppen.dk. Her kan du som studerende, medarbejder eller almindelig forbruger finde en moderigtig tøjkollektion i et helt unikt EAL design samt merchandise. Endda til studievenlige priser. F.eks. kan man købe en fashion hættetrøje i en lækker kvalitet og med EAL tryk til kun 193,75 dkr.

Kvalitet og vintagetryk

Henover foråret har Erhvervsakademiet i samarbejde med DSC Promotion arbejdet på at stable en EAL webshop på benene. Resultatet af samarbejdet er en funktionel og stilren webshop og ikke mindst et flot vintage EAL-tryk i to udgaver, som pryder tøj og merchandise.

- Webshoppen og dens sortiment kommer som svar på det stigende antal forespørgsler, vi i Kommunikation har fået fra vores studerende på EAL tøj. Det har været vigtigt for os at få lavet en kollektion, der er personlig, har kvalitet og som på én gang kan appellere til studerende/medarbejdere, Odense/Vejle samt danske/internationale studerende. Derfor har vi blandt andet lagt en del ressourcer i at finde det helt rigtige trykdesign, som også matcher tidens mode. Vores vintagetryk på tøjet viser essensen af Erhvervsakademiet Lillebælt: Vi har videregående uddannelser, vi blev etableret i 2009, vi har afdelinger i både Odense og Vejle og vi lader teori og praksis gå hånd i hånd, fortæller Helle Bisgaard Jensen fra Erhvervsakademiets kommunikationsafdeling.

- Vi har glædet os meget til, at webshoppen skulle se dagens lys, og vores indtryk er, at vi har ramt rigtigt, for allerede inden shoppen gik i luften, oplevede vi en stor efterspørgsel på tøjet, der har hængt til udstilling i Kommunikation. Og det har været rigtig godt at se, lyder det afsluttende fra Helle.

Vil du også se den nye webshop så gå til EALshoppen.dk.