Spændende start på sommerferie

De studerende deltager i en sommerskole, som hedder ‘European Business Skills – Internationalization in a European Context’. Sommerskolen arrangeres i Varazdin, Kroatien d. 30. juni til d. 11. juli 2014, og formålet er at forberede de studerende på det globale arbejdsmarked ved at udvikle deres interkulturelle færdigheder.

Danijel Zovko læser Finansøkonom på Erhvervsakademiet Lillebælt og er en af de seks deltagere og han siger: - Jeg besluttede mig for at deltage i denne sommerskole fordi det er en unik mulighed for at udvikles som person. Jeg kommer til at møde mennesker med samme interesse som mig, og vi kan udveksle ideer med hinanden. Igennem sommerskolen får jeg nyttige værktøjer til min karriere og fremtid, som ikke noget andet fag kan give mig. Denne rejse vil åbne mine perspektiver og det er en god måde at udvikle mine kommunikative færdigheder på. 

Den kroatiske sommerskole samler ca. 60 studerende og 20 undervisere fra forskellige europæiske lande til et to-ugers intenst program. De studerende vil lære, hvordan man håndterer forskelle og ligheder mellem nationale kulturer i forbindelse med f.eks. strategisk planlægning, lederskab og forhandling.

- Internationale aktiviteter giver mig et perspektiv på livet og på min uddannelse som kan gavne mig i min fremtidige karriere. Det giver mig også muligheden for at udvikle et større netværk. Og sidst men ikke mindst, deltagelse i internationale aktiviteter udfordrer mine grænser og hjælper mig med at nå et bredere perspektiv på tingene, siger Patricia Carlsen studerende på Financial Controller uddannelsen.