Studerende laver lysshow til Egeskov Slot

Studerende i fuld gang med lysshow til LUMINIS event på Egeskov Slot.

Syv film- og animationsstuderende fra Erhvervsakademiet Lillebælts multimediedesign-uddannelse har i løbet af deres tredje semester arbejdet sammen med Egeskov Slot om at skabe et lysshow på slottets nordside. De studerendes lysshow kan ses ved Egeskovs event LUMINIS som er et magisk lysshow, hvor parkens gæster inviteres til en sanselig oplevelse af havens rum og selve slottet, som i løbet af de to dage er tilsat både lys og lyd.

-Projektet er meget spændende men også udfordrende – på den gode måde. Det har krævet en del planlægning og organisering, at få det til at gå op med undervisning og praktiksøgning ved siden af projektet. Men vi er heldigvis alle sammen, rigtig engagerede i projektet der har været igennem en kæmpe udvikling fra projektets start, til hvor vi er nu. Vi har især udviklet vores evne til, at arbejde med et projekt, der kræver et seriøst grafisk slutprodukt – til en seriøs og virkelig kunde, siger den ene af de syv animationsstuderende Cecilie Kudahl Hansen.

De studerendes lysshow med motion design er udviklet med en lille fortælling, der skal give gæsterne en fornemmelse af, at der er en fin rød tråd gennem hele lysshowet. De studerende har bl.a. arbejdet en del i after effects og med green screen som giver showet en masse spændende effekter.