Factory of Imagination

”Factory of Imagination” finder sted den 18. maj i DOK 5000, Havnegade 20, 5000 Odense C i tidsrummet 9.00 – 17.45  

Verdensnavne er på programmet, når DOK 5000 på Odense Havn giver 500 deltagere smagsprøver på innovation fra den store verden.   

Anerkendte navne fra nogle af verdens største og mest succesfulde virksomheder er internationale trækplastre til konferencen ”Factory of Imagination”, der finder sted den 18. maj i DOK 5000 på Odense Havn.

Kapaciteter fra blandt andet Google og det amerikanske rumagentur NASA skal denne dag fyre op for modet til at tænke stort blandt studerende og ansatte fra Erhvervsakademiet Lillebælt samt en række inviterede virksomheder.

- Vi taler i disse år så meget om innovation, og det er på mange måder blevet et buzzword, som kan betegne lidt af hvert. Konferencens store navne kommer med eksempler på, hvordan en innovativ ide kan udvikle sig til en milliardforretning, siger Jens Mejer, rektor, Erhvervsakademiet Lillebælt.

Navnene tæller blandt andre Dan Goods, visuel strateg hos NASA, Morten Just, designer for Google samt rumfartsingeniørerne Todd Reichert og Cameron Robertson, som CNN har kaldt ”vor tids Da Vinci’er”. Også innovationsspecialisten Riwa Harfoush, der arbejder for blandt andre Pepsi og Nestle, er på programmet.

Havnen det naturlige valg

Det er Erhvervsakademiet Lillebælt, der sammen med DOK 5000 står bag konferencen. 

- Med konferencen vil vi booste Odense Havn som et fremtidigt iværksætter- og inkubationsmiljø for nye spændende virksomheder, siger Jens Mejer, som glæder sig over, at fynske studerende og de inviterede virksomheder får denne mulighed.   

- Jeg er ikke tvivl om, at dagen kommer til at pege på nye udviklingspotentialer til gavn for både etablerede virksomheder, iværksættermiljøer og studerende i Odense, siger Jens Mejer.

50 studerende fra Erhvervsakademiet Lillebælt har deltaget i planlægningen af konferencen, som forventes at blive gentaget næste år.

”Factory of Imagination” finder sted den 18. maj i DOK 5000, Havnegade 20, 5000 Odense C i tidsrummet 9.00 – 17.45  

Læs mere på: http://factoryofimagination.com.

Factory of Imagination i medierne

Hvis du er interesseret i at læse og se hvordan dagen forløb i DOK 5000 kan du se et udpluk af mediernes omtale af Factory of Imagination her:

Tv2 Fyn Live var med, på DOK 5000 da Google og NASA fyrede op under de studerendes fantasi

Stjernestøv: Google og NASA inspirerer i Odense (fyens.dk)

NASA og Google sender skarpe hjerner til Odense-konference (fyens.dk)

Se alle omtalerne her