Indvielse af campus i Vejle

Erhvervsakademiet Lillebælt indviede deres nye campus i Vejle den 27. februar.

Fredag den 27. februar blev Erhvervsakademiet Lillebælts nye campus i Vejle indviet.

Knap 500 studerende og ca. 45 medarbejdere har i de seneste måneder kunnet glæde sig over, at de nu har fået god plads at boltre sig på, efter at de har taget deres nye campus i brug på Boulevarden 25.

I fredags blev det fejret med indvielse og taler ved rektor Jens Mejer Pedersen og bestyrelsesformand Peter Zinck, der glædede sig over erhvervsakademiets store vækst i Vejle og den nye synlige placering på Vejles uddannelses-rambla.

Regionsrådsformand Carl Holst holdt også tale denne dag. I talen gjorde han opmærksom på, at vi i regionen er stærkt afhængige af læring og at vi bliver dygtige og stærke på vidensområdet.

Carl Holst blev suppleret af Vejles borgmester Arne Sigtenbjerggaard, der ønskede erhvervsakademiet et stort tillykke med den nye placering. Borgmesteren gav udtryk for begejstring over den summende energi og den sult efter læring man møder når man kommer på besøg i bygningerne.

Udover talerne blev årets modtagere af legatet ’Innovativ Business’ også fejret. Fonden bag prisen støtter merkantile uddannelsesformål med innovative og udviklingsmæssige perspektiver. Anden og tredje pladsen gik til studerende Louise M. Ferslev fra KEA, og underviserne Teis Brøting og Dennis Nikolaj Jensen fra Aalborg Handelsgymnasium. Første pladsen gik til en af erhvervsakademiets egne studerende, nemlig Camilla Fredberg Larsen og hendes firma ’Made in Nepal’. Efterfølgende var der tid til rundvisning for alle gæster.

5000 kvadratmeter indrettet til uddannelse

De studerende der får glæde af de nye faciliteter på Boulevarden 25, kommer fra uddannelserne, datamatiker, logistikøkonom, serviceøkonom, handelsøkonom, el-installatør, energiteknolog, procesteknolog, Pba. i laboratorie-, fødevare- og procesteknologi, Pba. i innovation og entreprenørskab og Pba. i softwareudvikling. De 5000 nye kvadratmeter rummer gode klasseværelser, store åbne studieområder, nicher og grupperum med god plads til varieret undervisning og fordybelse. Uddannelseschef Poul Erik Andersen glæder sig over indflytningen i den nye campus.

-Jeg ser mest frem til, at vi nu kan fremstå med en fælles identitet i Vejle. Jeg er sikker på, at det bliver meget inspirerende for såvel studerende som ansatte, at så forskelligartede uddannelser kommer under samme tag. Allerede nu har det skabt kolorit, at der er kommet adskillige laboratorier ind sammen med de uddannelser, der mere baserer sig på bog og bærbar. De sammenbragte grupper af undervisere kommer med hver sin professionstilgang, og det kommer til at løfte hele holdet, tror jeg.