Inspirationsdagen var endnu engang en succes

Lars Høst-Madsen fortæller om internationale muligheder.

Den Internationale Inspirationsdag fandt sted i Merkursalen på Nonnebakken, hvor der både var præsentationer fra den tidligere udvekslingsstuderende, Lisa Mortensen, praktikorganisationer og naturligvis International Afdeling selv, der blev præsenteret af leder af internationalt kontor Lars Høst-Madsen.

Deltagerne tog aktiv del i præsentationerne og stillede interesserede spørgsmål undervejs. Derudover havde de deltagende studerende mulighed for, at tage en snak med nuværende og tidligere udvekslingsstuderende der repræsenterede erhvervsakademiets mere end 80 partnerinstitutioner på den efterfølgende messe. Organisationerne StudySEA, IHK Flensburg, Global Turn og AIESEC var også en del af dagen der både inspirerede de studerende til at tage på studie- og praktikophold i udlandet.

-Jeg er helt klat blevet mere afklaret og mindre skræmt i forhold til udlandsophold. Jeg vil meget gerne af sted efter i dag, udtaler en af de studerende der deltog i dagen. En anden studerende er enig:

-Jeg vil rigtig gerne til England et semester, så det var rart at få mulighed for at tale med en der tidligere har været afsted.

En af de helt unikke egenskaber ved arrangementet er netop, at de studerende har mulighed for at erfaringsudveksle med hinanden.

Dagen var en succes

Den Internationale Afdeling er også godt tilfreds med arrangementet, hvor mange studerende deltog og viste interesse i det fremlagte partnermateriale. De studerende benyttede også chancen for at tale med repræsentanterne fra de forskellige partnerinstitutioner samt praktikorganisationerne på messen. Det er kun anden gang, at arrangementet afholdes, men inspirationsdagen er allerede en succes og dermed også en tilbagevendende begivenhed der afholdes næste efterår igen.

I næste uge, onsdag den 25. november, kan de studerende på campus i Vejle også lade sig inspirere til et ophold i udlandet, når arrangementet afholdes i kantinen på Boulevarden 25 fra kl. 12-14.