EALs nye campus indviet med fest

Fra industri til uddannelse

Kl. 14 fredag eftermiddag begyndte det første festlige ryk-ind på campus i Odense, da samarbejdspartnere, studerende og ansatte var inviteret til officiel indvielse af campus.

Borgmester Anker Boye glædede sig over udviklingen i det nye studieaktive område ved havnen, ligesom han har set frem til, at Wittenborg-grunden nu får nyt liv.
- Når vi i dag indvier det nye campus, så er det et symbol på afslutningen af et industrieventyr i Odense. Nu er vi på vej mod nye eventyr, der er præget af vidensamfundet. Den gamle Wittenborg fabrik får en ny funktion. Hvor der før blev produceret automater, bliver der nu produceret kloge hoveder – og det glæder mig rigtig meget, sagde Anker Boye.  

MF Christine Antorini ønskede også EAL tillykke med de nye omgivelser og gav bl.a. følgende ord med på vejen:

- Det kan godt være at det startede småt og usikkert for erhvervsakdaemierne, da I blev etableret i 2009, men det er jo tydeligt, at det var det vi stod og manglede på uddannelsesområdet. I disse nye og fantastiske bygninger kombineres viden og praksis – en kombination der er så vigtig for vores erhvervsliv i dag, sagde MF Christine Antorini.

L.I.G.A fyrede op under festen for 2100 studerende og ansatte

Festlighederne sluttede ikke ved den officielle indvielse om eftermiddagen. Aftenen bød på kæmpe fest for erhvervsakademiets studerende og ansatte, og her var hovednavnet L.I.G.A i den grad med til at få campus godt fra start.