Internationale verdensnavne lærer EAL studerende at gøre fantasi til big business

Facebooks marketingchef, en Oscar-vinder og lederen at en millionærskole er blandt navnene til konferencen "Factory of Imagination", som finder sted den 28. april i Odense.

Fantasien som katalysator for forretning er omdrejningspunktet, når en række prominente erhvervsfolk fra ind- og udland den 28. april gæster konferencen ”Factory of Imagination” i Odense.

Her får de omkring 500 studerende fra Erhvervsakademiet Lillebælt samt en række inviterede virksomheder indblik i, hvordan fantasi kan forvandles til store erhvervseventyr.   

- Mange store forretninger er skabt af personligheder med en veludviklet fantasi og ikke mindst en tro på, at netop deres ide kunne blive til virkelighed. Som en uddannelsesinstitution, der er tæt forbundet med erhvervslivet – og som vil skabe dygtige iværksættere - vil vi give vores studerende mulighed for at møde rollemodeller, som kommer med deres helt egne bud på, hvad det kan føre til, hvis man bruger sin fantasi og iderigdom rigtigt, siger Jens Mejer, rektor, Erhvervsakademiet Lillebælt.

Bredt program

Blandt oplægsholderne er blandt andre Facebooks globale marketingchef Andrew Weld-Moore, lederen af Millionarie Business School i England Peter Sage og Oscar-vinderen Mike McGee fra specialeffekt-virksomheden Framestore.  

- Programmet spænder vidt – fordi fantasien spænder vidt. Det bliver derfor en dag, hvor vi går på opdagelse i fantasiens anatomi fra alverdens indfaldsvinkler, siger Jens Mejer og fremhæver, at konferencen også får sit danske islæt.

Således er Enrico Iversen fra CEO Universal Robots i Odense og Karsten Thuen fra Shelterboxs Disaster Designers danske afdeling også på programmet.

Kommunen begejstret

Konferenceren ”Factory og Imagination” finder sted i DOK 5000 på Odense Havn – ikke langt fra det nye campus, hvor Erhvervsakademiet Lillebælt snart får adresse. I Odense Kommune er man da også glade for, at både uddannelser og erhverv rykker mod havnen.

-I Odense arbejder vi i disse år på at skabe 10.000 nye private arbejdspladser og dermed sænke ledigheden i byen. Fremtidens arbejdspladser kræver helt nye visioner, kreativitet og fantasi, og vi byder derfor Factory of Imagination og de fantastiske oplægsholdere velkommen til Odense. Det bliver inspirerende at opleve for de studerende og for byens erhvervsliv, siger Steen Møller (K), rådmand, Beskæftigelses- og socialforvaltningen.  

”Factory of Imagination” finder sted den 28. april i DOK 5000, Havnegade 20, 5000 Odense C i tidsrummet 08.00 – 16.30. Konferencen gennemføres på engelsk.

Læs mere om programmet her

Du kan høre Steen Møller fortælle om ”Factory of Imagination” her.