45 studerende tager IT specialist certificering på EAL

45 danske og internationale studerende har de seneste uger været samlet på EALs campus i Odense for at tage en IT specialist certificering kaldet JNCIS-SP.  
De studerende kommer fra EALs egen IT teknolog uddannelse med speciale i netværk, ligesom der også er studerende fra både England, Holland, Spanien, Frankrig og Italien. Og der er ifølge de internationale gæste-studerende god grund til at tage turen til Odense.

- Jeg læser til dagligt på Staffordshire University, hvor jeg hørte om muligheden for at tage til EAL i Odense for at tage certificeringen. Juniper Networks der udbyder certificeringen er nogle af de allerstørste i branchen, så det er en super mulighed, som jeg ikke var i tvivl om, at jeg ville benytte mig af, siger den britiske studerende Jonathan Steward.

Det er første gang Juniper Networks har tilbudt en certificering som denne. Normalt koster lignende certificeringer ca. 40.000 kroner, men her får de studerende certificeringen gratis, hvis de består i dag.

Certificeringen bliver en fordel på arbejdsmarkedet

De studerende bliver specialiserede inden for de tre netværksdiscipliner switching, routing og teknologien MPLS. De tre emner gennemgås over 14 dage og afrundes med en 90 minutter lang test i dag.

- Det har været nogle vildt intense uger, men det er det hele værd. Udover at vi får en masse ny og spændende viden, kommer vi også til at stå meget stærkere på arbejdsmarkedet, når vi skal ud og søge job. Vi får skabt et netværk til én af de største spillere på markedet, ligesom vi får indblik i vores potentielt kommende internationale kollegaer, og det er super givende og spændende, siger IT teknolog-studerende Alexander Moosmand fra EAL.