Piraterne rykker ind på EAL

Billede fra codingpirates.dk

Piraterne dækker over et landsdækkende tilbud, hvor frivillige lærere og programmører giver deltagerne mod og lyst på programmering, IT og teknologi.

Det er gået stærkt for Coding Pirates. Foreningen har på kort tid - mindre end fire år - fået 1200 børn om året til at kode, lege og lære med computere og IT, og tilstrømningen fortsætter.

Nu har piraterne placeret deres landssekretariat i Odense, hvor EAL har stillet lokaler til rådighed. De fysiske rammer giver mulighed for at udvikle foreningen nationalt, men det vil også få en positiv effekt på Fyn.
 
- Vi skal naturligvis servicere hele landet, men jeg forventer, at vi kommer til at udvikle os meget i Odense. Der er planer om flere afdelinger, et stort "game-jam" i november sammen med andre institutioner, og vi vil generelt forsøge at skabe et højere aktivitetsniveau på Fyn, siger sekretariatschef Brian Lindskov Larsen.

Læs mere på odense.dk

Om Coding Pirates

Coding Pirates er en forening, som vil fremme børn og unges produktive og kreative IT-kompetencer via afholdelse af ugentlige klubaftener, workshops og online kollaboration samt udvikling af dedikeret undervisningsmateriale sammen med andre Coding Pirates afdelinger.

Som hovednerve i foreningen står en broget skare af udviklere, lærere, programmører, forskere og entreprenører, som alle har det til fælles, at de ser et behov for et tilbud til børn og unge, der vil styrke deres it-kompetencer og kreativitet.