Dyrlæge kåret til 2. bedste praktikplads

- Det har været en super god oplevelse at være med her i Operaen i dag. Jeg er glad for, at vi kom så langt, og at jeg på denne måde har kunne give noget tilbage til Skovbjerg Dyrlæge Team, som har taget så godt imod mig, siger jordbrugsteknolog-studerende Line Christensen.

Line var blandt de 433 studerende fra landets ni erhvervsakademier, der i løbet af foråret har indstillet sit praktikophold hos Skovbjerg Dyrlæge Team til prisen. I alt er ca. 10.000 erhvervsakademistuderende i praktik om året. 

Stolt og glad praktikvært

- Vi kan jo ikke andet end være utrolig glade og stolte over at Line for det første har haft så god en oplevelse, at hun nominerede os, men at hun så også præsterer så godt på scenen både ved den lokale kåring i Odense og nu også til den nationale finale her i Operaen – det er jo fantastisk, siger ejer af Skovbjerg Dyrlæge Team Anne Skovbjerg og fortsætter:

- For os har det altid været vigtigt at give praktikanterne et udbytterigt forløb. Men det at have været med i konkurrencen, giver os jo nogle helt klare pejlemærker for, hvad det er vi gør rigtigt, når vi har praktikanter, og det kan vi jo tage med os videre.

Fagligt godt match

Line og Skovbjerg Dyrlæge Team fik nogle fine ord med fra juryen.

- Line har under sit praktikforløb hos Skovbjerg Dyrlæge Team udviklet sig meget på både det faglige og personlige plan. Derudover har Line formået at bringe sin erhvervsakademiuddannelse og erfaring fra tidligere uddannelser rigtig godt i spil i dyrlægeteamet og har dermed også kunne bidrage med faglige indspark, som er kommet virksomheden til gode, lød det fra juryformand Christine Antorini fra Folketinget, da hun udnævnte Skovbjerg Dyrlæge Team som vinder af 2. pladsen.