EAL i Vejle har fået en inkubator

Steen Jørgensen er indehaver af virksomheden Din Madkonsulent, der er første CVR-nummer tilknyttet Vejles nye inkubator.

Studerende ved EAL i Vejle har fået et nyt tilbud. Start din egen virksomhed imens du er studerende og få adgang til en gratis kontorplads med tilhørende sparring og hjælp.

I en inkubator kan iværksættere med gode idéer bruge hinanden og ressourcer tilknyttet fra EAL til at realisere den gode forretningsplan.

Din madkonsulent er første virksomhed

Steen Jørgensen har læst en Pba. i innovation og entrepreneaurship ved EAL. Undervejs på uddannelsen har han startet virksomheden Din Madkonsulent, der nu er første CVR-nummer tilknyttet den nye inkubator.

Og Steen er godt tilfreds med rammerne, som inkubatoren giver hans virksomhed.

- Vi får stillet de nødvendige faciliteter til rådighed, og i dialog med EAL kan vi selv være med til at forme stedet, fortæller Steen om sin oplevelse med at flytte ind og møblere stedet med alt fra tavler til skriveborde og de obligatoriske post-its.

Din Madkonsulent rådgiver virksomheder i, hvordan de kan optimere processer og minimere udgifterne, når det kommer til produktion af fødevarer. 

Steen Jørgensen håber, at andre virksomheder snart rykker ind i lokalerne på EAL Campus Vejle. For selvom andre måske ikke vil arbejde med fødevarer, så er der masser af sparring og hente indenfor eksempelvis markedsføring og forrentingsplaner.

Rum til at udfolde sig

Henrik Krogh er Head of Incubator i Vejle og initiativtager til den nye iværksætterhub. Ifølge ham er det oplagt at skabe rammer for, at studerende kan arbejde med iværksætteri og innovation i praksis.

- Det giver rigtig god mening, at vi skaber de rigtige rammer for, at de studerende kan udfolde sig. Foruden vigtig erfaring giver det også et fantastisk afsæt til at netværke med andre virksomheder, fortæller Henrik om baggrunden for projektet.

Målet er at skabe et miljø lig det, som man har bygget op omkring inkubatoren i Odense. Derfor er næste skridt at vokse og lokke flere virksomheder til.

Læs mere om EAL Incubators på deres hjemmeside og kontakt Henrik Krogh, hvis du har spørgsmål til initiativet i Vejle.

Se en kort video om Vejles nye inkubator