Hvem er årets bedste praktikvært?

Igen i år kårer Erhvervsakademiet Lillebælt det bedste praktikophold – Årets EAL Praktik 2017/2018. Prisen går til et praktikophold, der har været særligt givende for den studerende og for virksomheden. 

Et klap på skulderen

Det er de studerende selv, der indstiller deres praktikophold til Årets EAL Praktik og derved får mulighed for at give deres praktikvirksomhed et klap på skulderen. Alle erhvervsakademiets danske og internationale studerende i Vejle og Odense som har været i praktik i en dansk virksomhed i studieåret 2017/2018 har mulighed for at indstille deres praktikvirkophold til prisen. Ud af de indstillinger der modtages udvælges der fem nominerede, som skal præsentere deres praktikophold foran en jury den 19. april. Juryen består af en repræsentanter fra det lokale erhvervsliv og fra EAL.

Sådan indstiller du din praktikvirksomhed

Har du været i praktik i efteråret 2017 eller i foråret 2018, indstiller du din praktikvirksomhed her.

Vi tager imod indstillinger frem til den 23. marts kl. 12.00.

Fakta om Årets EAL Praktik Pris

  • De studerende indstiller selv deres praktikvirksomhed
  • Indstillingerne vurderes af et fagligt panel på:
    • Personlig og faglig udvikling
    • Den sociale oplevelse
    • At gøre viden til værdi
    • Både danske og internationale studerende kan indstille deres danske praktikvirksomhed hvis de har været i praktik i efteråret 2017 eller i foråret 2018.

Men det slutter ikke ved kåringen den 19. april. Vinderen af Årets EAL Praktik går videre til en national konkurrence blandt landets i alt ni erhvervsakademier. Den nationale konkurrence afholdes LEGO House i Billund den 16.maj. 

Sidste års vinder blev nummer 2 i den nationale finale

For snart et år siden, var det daværende jordbrugsteknolog studerende Line Christensen og Skovbjerg Dyrlæge Team der løb med sejren som Årets EAL Praktik.
I år kan det blive din tur til at give lidt igen til din praktikvært.

Line og Skovbjerg Dyrlæge Team gik videre til den nationale konkurrence hvor de også trak en flot 2. plads i hus.

Du kan læse mere om Line og de øvrige fire nomminerede fra sidste års praktikpris konkurrence her