EAL studerende på road-trip i fire lande

Den 11. maj fløj 6 innovation og entreprenø​rskab studerende til Vilnius i Litauen for at deltage i 'Villages on Move's Baltic Tour'. 

Fysisk inaktivitet er en tiltagende sundhedsmæssig udfordring, og EU-projektet 'Villages on Move' skal med ideer, ideprocesser og events skabe fællesskab omkring øget fysisk udfoldelse. Erhvervsakademiet Lillebælt er sammen med flere andre udenlandske uddannelsesinstitutioner gået ind i projektet, der har fokus på sundhed blandt børn og unge, ældre og flygtninge i landområder udenfor de større byer.

I projektet er man nu nået så langt at i alt 24 studerende fra de tre baltiske lande, Finland og fra Danmark skal på Baltic Tour, hvor de skal hjælpe med at udbrede projektets resultater som inspiration til de lokalområder, de møder på deres vej.

Udover udbredelsen af projektets resultater, får de studerende også vigtig indsigt i og forståelse for forskellige kulturer samt for udfordringerne, der kan ligge i at arbejde på tværs af landegrænser. Den kommende uges road-trip fører de studerende gennem de tre baltiske lande og slutter af i Finland. 

Læs mere på projektet her.

Projektet har i 2017 fungeret som case på erhvervsakademiets bacheloruddannelse i innovation og entreprenørskab. I 2018 har projektet været en del af de studerendes social entrepreneurship-valgfag.

Læs også nyheden om de studerendes deltagelse i projektet på vafo.dk