Teknologisk Institut kåret som Årets EAL Praktik

Det var nogle spændende timer på EAL i går hvor fem nominerede skulle overbevise en jury om, hvorfor netop de har haft årets bedste praktikoplevelse.

Det blev datamatiker-studerende Jesper Balslev og Teknologisk Institut der løb med den fine titel, der samtidig er en adgangsbillet til den nationale kåring blandt alle landets ni erhvervsakademier den 16. maj - 'Årets Erhvervsakademipraktik

En praktivært der investerer tid

Juryens begrundelse for at netop Jesper Balslev og Teknologisk Institut løb med sejren var bl.a. at virksomheden har brugt meget tid og energi på at gøre det til en god praktikoplevelse. Der har været en mentor, der har skabt tryghed og givet et tæt samarbejde under hele forløbet.

- Jesper fortalte desuden i hans præsentation, at det "slog klik" på den gode måde, og at han følte, at han kunne bidrage med noget – og at det blev værdsat. Han havde bl.a. kunne se et ”hul” i strukturerne og fik lov til at byde ind med løsninger. Han har igennem sin praktikperiode fået meget ansvar, bl.a. indenfor projektledelse, og han har følt, at han har udviklet sig meget, siger juryformand og studenterrepræsentant Frederikke Haahr.