Velkommen til mere end 3000 nye studerende hos UCL

Fremtidens lærere, bygningskonstruktører, sygeplejersker, multimediedesignere, socialrådgivere og markedsføringsøkonomer tager i dag første skridt på vej mod en spændende karriere.

Det samme gør de nye studerende på de mange andre UCL-uddannelser i Odense, Vejle, Svendborg, Fredericia og Jelling, der i dag har første studiedag.

I alt har 3005 nye studerende første dag på uddannelsen i dag, mandag 3. september.

– Jeg glæder mig over, at så mange nye studerende begynder hos UCL. Det er en spændende og afgørende periode af deres liv, de går ind til, siger UCL’s rektor Erik Knudsen.

– Vi ved, at de nye studerende har store ambitioner med deres uddannelse. Det har vi også. Og med vores nylige fusion mellem erhvervsakademi- og professionsbacheloruddannelser kan vi i endnu højere grad ruste vores studerende til fremtidens arbejdsmarked, siger han.

Studerende får en uddannelse tæt på virkeligheden

De nye studerende kan også se frem til et studie, hvor teori og praksis er tæt koblet sammen.

De nye studerende kan se frem til en uddannelse, der vil give dem en både stor faglig og personlig udvikling, påpeger UCL’s rektor.

– Vi tilbyder spændende og meget forskellige undervisningsformer, siger Erik Knudsen.

– Og de nye studerende kan også se frem til et studie, hvor teori og praksis er tæt koblet sammen. De får en uddannelse, der er tæt på virkeligheden, og de bliver således solidt klædt på til den karriere, der venter dem, når de er uddannet fra UCL, siger han.