banner

Hørt om 48 timer


Hørt fra deltagere - både studerende og virksomheder, der har deltaget i projekt 48 timer 

 

- Det er rigtig sjovt at være med til det her, fordi du hele tiden har kontakt til ejerne af virksomheden, som siger, det her kan jeg bruge til noget, og det her kan jeg ikke bruge til noget. (Bygningskonstruktørstuderende)

- Man bliver tvunget til at finde ud af, hvad det egentlig er for kompetencer, jeg har at komme med. (Finansøkonomstuderende)

- Det er jo en enorm lærerig proces, synes jeg. Du får meget mere ud af det personligt, og heldigvis skaber man også noget konkret, som firmaet kan bruge bagefter, så det giver også sådan en personlig tilfredsstillelse at få det her lavet. (Procesteknologstuderende)

- Hvem vil sige nej til sådan en opgave og et projekt? Det er en win-win situation for begge parter. (Midtfyns Bryghus)

- 48 timer er slut, men vi er stadig overvældede over den fantastiske oplevelse, det var at have 32 studerende indlogeret. Resultaterne af projektet er seriøse og imponerende. Vi er nu i fuld gang med at gennemgå dem nærmere. (DesignModul A/S)

- Som erhvervsdrivende er det altid spændende, at blive udfordret på det 'man plejer' - og når vores virksomhed bliver set på med 'helt friske øjne' af 32 dygtige studerende, der har den nyeste viden indenfor hvert deres område, så kan der kun komme noget godt ud af det. Vi forventer helt sikkert efterfølgende at skulle revidere både eksisterende arbejdsgange og implementere helt nye projekter. (DesignModul A/S)