banner

Samarbejde


Erhvervsakademiet Lillebælt er involveret i flere forskellige typer af samarbejde og partnerskaber.

I erhvervsakademiets dna er teori og praksis bundet sammen af et tæt samspil og samarbejde med vores omverden. Dette samspil giver de studerende et indgående kendskab til den verden, og det arbejdsliv der venter dem efter deres uddannelse på Erhvervsakademiet Lillebælt.

Projektsamarbejde

Der indgås blandt andet samarbejde om virksomhedsprojekter, hvor de studerende får mulighed for at prøve deres teori af i praksis ved at bidrage til problemløsning og innovation i en konkret virksomhed, som til gengæld får et nyt syn på deres arbejdsgange.
Du kan læse mere om vores projekter her.

Internationalt samarbede

Derudover er internationalisering i fokus på erhvervsakademiet. Vi har derfor partnerskaber med en lang række udenlandske institutioner, hvor vores studerende har mulighed for at deltage i internationale aktiviteter såsom udvekslingsprogrammer.
Du kan læse mere om vores internationale samarbejde her.

Samarbejde med ungdomsuddannelserne

Som lærer eller elev på en ungdomsuddannelse er der mulighed for at samarbejde med Erhvervsakademiet Lillebælt enten via gymnasieoplæg eller studiepraktik, hvor elever fra ungdomsuddannelserne kan få et indblik i, hvordan det er at være studerende på Erhvervsakademiet Lillebælt. Du kan læse mere om gymnasieoplæg og studiepraktik her.