Lånerkort

Som studerende eller ansat ved UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole er du automatisk oprettet i bibliotekssystemet som låner. Personer, der ikke er ansat eller studerende ved UCL, kan ikke låne UCL Biblioteket Seebladsgades materialer.

Dit sundhedskort fungerer som lånerkort. Sundhedskortet er personligt og må ikke bruges af andre. Tjek din lånerstatus for at se, om det er de rigtige informationer, du er oprettet med.

Alle studerende og undervisere oprettes automatisk med mail tilknyttet UCL. Alle henvendelser som f.eks. reserveringsmeddelelser og hjemkaldelser fra biblioteket, vil derfor ske til den officielle mail.

Du har mulighed for at vælge en privat emailadresse, når du er logget på din lånerstatus i bibliotekssystemet eller ved henvendelse til bibliotekarerne.

Du er selv ansvarlig for at din emailadresse er opdateret og aktiv, og det er dit eget ansvar at tjekke dine mails regelmæssigt.

Lån og aflevering

Lånetiden for 30 dage. 
Du låner/afleverer på selvbetjeningsautomaten. Den står ved indgangen til biblioteket.
Du hæfter for alt det materiale, du har til hjemlån.

Når du afleverer hjemlån, kan du få en kvittering på mail eller på print. Kvitteringen er din garanti for at materialet er blevet afleveret korrekt.

Reserveringer

Reservering af materialer kan ske på bibliotekets hjemmeside, på selvbetjeningsautomaten i biblioteket eller ved henvendelse til bibliotekarerne.

Artikelbestilling

Du har mulighed for at bestille artikler via bibliotek.dk til afhentning på UCL Biblioteket Seebladsgade eller ved henvendelse til bibliotekarerne. Artiklen er kun til personlig brug og kan beholdes.