Reserveringer

Når din reservering er klar til afhentning på biblioteket, vil du modtage en mail om det. Reserveringen skal afhentes inden fristens udløb. Fristen er 7 dage.
Efter fristens udløb vil din reservering blive slettet og bogen sendes videre til den næste låner i reserveringskøen.

Reserveringer afhentes i bibliotekets bemandede åbningstid: mandag-torsdag kl. 8:00-14:30 og fredag kl. 8:00-13:00

Alle reserveringsmeddelelser sendes til din mail tilknytte UCL. Du har mulighed for at vælge en privat emailadresse, når du er logget på din lånerstatus i bibliotekssystemet eller ved henvendelse til personalet.

Du er selv ansvarlig for at din emailadresse er opdateret og aktiv, og det er dit eget ansvar at tjekke dine mails regelmæssigt.

Servicemeddeldelser

Servicemeddelelse: 5 dage før du skal aflevere, sender vi en påmindelse til dig pr. sms og/eller mail om snarlig aflevering. Hvis lånet ikke afleveres, skal der betales gebyr pr. materiale på 10 kr.

Hjemkaldelse: 7 dage efter overskridelsen af lånertiden sender vi dig hjemkaldelse med påmindelse om, at hvis lånet ikke afleveres, forhøjes gebyret til 25 kr. pr. materiale.

Erstatning: Lånetiden er nu overskredet med 45 dage, og du vil modtage en saldoopgørelse med krav om gebyrer og erstatning af materialet pr. digital post. Hvis materialerne ikke afleveres eller erstatning ikke betales bliver låneren blokeret.

Erstatningsrykker: Lånetiden er nu overskredet med 60 dage og du vil modtage en rykker pr. digital post.

Alle hjemkaldelser sendes til din mail tilknyttet UCL. Du har mulighed for at vælge en privat emailadresse, når du er logget på din lånerstatus i bibliotekssystemet eller ved henvendelse til personalet.

Du er selv ansvarlig for at din emailadresse er opdateret og aktiv, og det er dit eget ansvar at tjekke dine mails regelmæssigt.