Vores samarbejdspartnere

Nedenfor finder du en oversigt over de samarbejdspartnere, som vi samarbejder med omkring fremstilling af undervisningsmaterialerne.

Projektets partnere har viden, kompetencer og erfaring med blandt andet undervisning indenfor sprog, kultur, interkulturel kommunikation samt tv-produktion. Kombinationen af teoretiske og praktiske færdigheder indenfor de pågældende områder betyder at projektet kan udvikle undervisningsmateriale af høj kvalitet som kan bruges hos den pågældende institution men også distribueres til andre uddannelsesinstitutioner.

Bergen University College (Norwey-HiB)

Bergen University College (Høgskulen på Vestlandet) er en norsk professionshøjskole, med ca. 7700 studerende. Den består af 3 fakulteter: Pædagogik, ingeniørvidenskab samt sundheds-og samfundsvidenskab. Uddannelserne bliver udbudt primært som professionsbachelor, men der er også mulighed for at tage kandidat og magisteruddannelser.

I dag har Bergen University College sammen med Stord/Haugesund University College og Sogn & Fjordane University College dannet en ny institution for videregående uddannelse. Med omkring 16.000 studerende er den nye institution en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Norge. De tilbyder bachelor-, kandidat- og ph.d.-programmer primært inden for uddannelse, teknik og sundhed og samfundsvidenskab.

Læs mere på: http://www.hib.no/en/

Arcada University of Applied Sciences (Finland)

Arcada er en multi-professional universitet of Applied Sciences (UAS) med campus placeret i Arabianranta, Helskini. Universitet tilbyder uddannelser på både bachelor- og masterniveau. Derudover er der også muligheder for at tage videregående uddannelser på svensk og engelsk inden for disse områder:

  • Politisk Administration
  • Sport
  • Medier
  • Kultur
  • Social- og sundhedssektoren
  • Teknologi

På Arcada’s universitet har man til formål at skabe uddannelser som er erhvervsrettet og med henblik på, at give de studerende kompetencer de kan bruge fremadrettet på arbejdsmarkedet. Derfor samarbejder universitet sideløbende tæt med virksomheder og organisationer på daglig basis for at sikre de er opdateret på de tendenser der sker ude i erhvervslivet.

Las mere på: https://www.arcada.fi/en/

Jönköping School of Education and Communication (Sweden-HLK)

Jönköping Universitet er karakteriseret ved dens internationale miljø med studerende og medarbejdere, som kommer fra hele verden.

Universitetet har ca. 10.000 studerende indskrevet, hvoraf de 1,500 er internationale. Universtetet er anset som en af de førende på området, når det kommer til udveksling og tiltrækning af internationale studerende. Der tilbydes 60 programmer og specialiseringer på bachelor- og kandidatniveau med fokus på at forberede de studerende til at arbejde i en international sammenhæng.

Læs mere på: https://ju.se/en.html/