Digital Vækstkultur

Digital vækstkultur er et målrettet udviklingsforløb til dig, der er leder eller medarbejde i en mindre eller mellemstor virksomhed. Ved at deltage får du ny viden, relevante kompetencer og mulighed for testforløb i egen virksomhed.

Du kan læse mere om Digital Vækstkultur her

Heraf er udsprunget andre udviklingsopgaver med deltagervirksomhederne i Digital Vækstkultur:

 • Omni-channel med Dr. Adams

Følgende emner er en del af forløbet på Erhvervsakademiet Lillebælt:

 • Digital Branding af jeres virksomhed
 • Kommunikations- og markedsføringsstrategi
 • Digital Markedsføring og brug af data
 • Introduktion til digitale værktøjer og teknikker og brug heraf
 • Strategi og roadmap til jeres digitale rejse

Vi lægger vægt på opbygning af kompetencer til brug for jeres videre vækst, og tilrettelægger forløbet sammen med jer.

MÅLRETTET UDVIKLINGSFORLØB

Digitalisering er den direkte vej til nye markeder, nye produkter og nye for- retningsgange. Nu har I en unik og GRATIS mulighed for at øge jeres viden og kompetenceniveau.

Tilbuddet Digital Vækstkultur er igangsat af Erhvervsstyrelsen. Formålet er at styrke digitalisering og e-handel i små og mellemstore virksomheder gennem et målrettet kompetenceudviklingsforløb.

Forløbet tilbyder tre ting:

 1. Identificer din virksomheds digitale potentiale og retning
 2. I hele forløbet tager du udgangspunkt i din egen virksomhed. Som et første skridt får du hjælp til at identificere og prioritere din virksomheds digitale udviklingspotentiale
 3. Udvikl digitale muligheder i og til egen virksomhed
  I et individuelt udviklingsforløb får du mulighed for at arbejde i praksis for at udnytte virksomhedens digitale udviklingspotentiale.

 4. Omsæt ny viden og testforløb til praksis for fremtiden
  Du har mulighed for at udfolde virksomhedens potentiale i testforløb og derigennem afprøve ideerne i praksis - f.eks. via et samarbejde med studerende.

HANDLINGSPLAN TILPASSET JER

Som en del af forløbet hos Digital Vækstkultur, arbejder vi med en individuelt tilpasset handlingsplan til dig og din virksomhed eller arbejdsplads.

Forløbet er gratis, og vi lægger vægt på at øge jeres digitale kompetencer.

Under forløbet kan I deltage i workshops, ligesom der er mulighed for individuelle møder med en vidensperson fra Erhvervsakademiet Lillebælt.

På denne måde sikrer vi, at I får mere viden i huset, og samtidig får I arbejdet med nogle af de opgaver, som giver værdi for jer.

Når forløbet er gennemført, har I som virksomhed en skræddersyet digital handlingsplan, som giver en klar retning for, hvordan I kommer videre.