High touch vs High tech

High touch vs High tech – conference for hospitalitystuderende i uge 12 - 2018

Teknologien har mange positive som negative effekter – nemmere kommunikation, hurtigere og bedre dataadgang, informationsoverload, privatlivssikkerhed og meget mere. Der er ingen tvivl om, at teknologien udvikler og disrupter industrien i disse år, og fremtidens succesrige virksomheder vil i stor grad have afsæt i udviklingen der sker nu. Men hvor er balancen, og hvordan bibeholder vi den nære service i processen? Hvor langt kan vi strække den teknologiske brug, og hvad bliver det unikke, hvis vi alle ender med at bruge samme teknologier og ingen serviceansatte? Hvad kan vi lære af andre industrier, hvor teknologiens indtog sker markant hurtigere og i større grad?

Kort sagt, opgaven er at finde viden om fremtidens destination der befinder sig mellem digitaliseringen og det personlige nærvær.

 

Spor:

  1. High touch vs. High Tech er overskriften for en konference for alle PBH-studerende i Danmark. Konferencen afholdes på EAL i uge 12 2018 samtidig med det to-ugers valgfrie modul på 2. semester. Fokus i Spor 1 er en praktisk tilgang til eventplanlægning, og der skal planlægges såvel de praktiske rammer for konferencen som et fagligt program. Konferencen er obligatorisk for alle studerende fra OPBHI17E1D + OPBHI17EI, som ikke deltager i studietur.
  2. Under overskriften High touch vs. High Tech arbejdes med fremtidens destination og dermed den fremtid for hospitality-industrien, som de studerende møder efter endt uddannelse. I Spor 2 vil der være fokus på udarbejdelse af konferencebidrag (akademisk paper), og de deltagende studerende vil alle i kraft af deres deltagelse i dette spor kvalificere sig til at kunne indsende et konferencepaper til High touch vs. High tech-konferencen i uge 12 2018.

Som en del af det akademiske arbejde har grupperne desuden mulighed for at medvirke i konkurrencen om at kvalificere sig til EM Cup for hotelstuderende i Maastricht. EM Cup afvikles medio februar 2018.