banner

Tag til udlandet


Få en international profil

FÅ EN INTERNATIONAL PROFIL

Som studerende på UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole har du gode muligheder for at få en international profil på din uddannelse. Afhængig af dit uddannelsesvalg kan du deltage i internationale to-ugers moduler, studere et semester i udlandet, være i praktik i udlandet eller deltage i nogle af vores internationale projekter.

Vi lever i en global verden, og du skal efter afsluttet uddannelse kunne konkurrere i denne verden. Derfor er internationalisering en overordnet strategi for UCL. International viden og erfaring er til gavn for dig, men også for samfundet som helhed. Du får indsigt i andre landes udvikling og kultur, hvilket kan gøre dig mere attraktiv på det danske og det internationale arbejdsmarked.

At studere i en anden kultur er et eventyr, der giver dig erfaring og færdigheder for livet. Du vil udvikle dig selv, fagligt såvel som personligt, og du vil få venner og kontakter i hele verden. Du får et minde for livet!

Partnerinstitutioner

UCL arbejder sammen med over 100 partnerinstitutioner – hovedsagligt i Europa, men også i resten af verdenen. Se vores partnermap for flere informationer.

Du kan læse mere om dine muligheder i menuen her på siden.