banner

AIESEC


AIESEC er en international ungdomsorganisation med fokus på udviklingen af lederskabs egenskaber hos unge i alderen 18-30 år. Dette opnås ved at indsamle viden ud fra praktisk erfaring i et stærkt, udfordrende miljø. Målet med AIESEC er at bygge bro mellem unge og ligesindede organisationer for at opnå de 17 Sustainable Development Goals (SDGs) drevet af FN’s Verdensmål.

AIESEC giver ungdommen mulighed for at: udvikle lederskabs egenskaber gennem erfaring; udfordre sig selv med international praktik i udlandet; og melde sig frivilligt i udlandet for at arbejde med de 17 Sustainable Development Goals (SDGs) drevet af FNs Verdensmål.

Da AIESEC er tilgængelig i mere end 120 lande og territorier, tilbyder vi frivillige projekter og ulønnet professionel praktik i udlandet, såvel som at give unge i Danmark mulighed for at melde sig ind i selve organisationen.

Du er velkommen til at læse mere om AIESEC her.

Praktik i udlandet

Som studerende på UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole, kan du med fordel tage på praktikophold med AIESEC i udlandet både indenfor ​og​ udenfor Europa.

Få mere information om praktikophold i udlandet med AIESEC her.