banner

ESN Odense


Om ESN

Erasmus Student Network (ESN) er den største studenterorganisation i Europa.

ESN’s mission er at skabe en mere fleksibel og international uddannelsesmiljø. Det sker igennem support og udvikling af udvekslingsophold og social og praktisk integration af internationale studerende. Samtidig arbejder ESN med at give en international oplevelse til de studerende der ikke tager på udlandsophold.

Den lokale afdeling af ESN Odense blev etableret i 1991 og arbejder efter princippet “students helping students”. Mange af de frivillige arbejder sammen for at planlægge og koordinere rejser og andre aktiviteter i løbet af det akademiske år.

Fokusområder i ESN

I dag har ESN Odense hundredvis af medlemmer fra forskellige lande. Organisationens arbejde fokuserer på følgende områder:

• Organisering af kulturelle og sociale arrangementer.

• Planlægning og koordinering af rejser i Danmark og til udlandet. Her er nogle af de traditionelle destinationer Legoland, Den Gamle By, Skagen, Sverige og Norge.

• Internationalisering herhjemme igennem ESN’s Buddy Programme og Active Member Programme.

• Implementering af internationale projekter i samarbejde med andre afdelinger i resten af Danmark og Europa.

Aktiviteter i ESN Odense

Alle studerende, dette gælder fuldtid såvel som udveksling og danske såvel som internationale, er velkomne til at melde sig ind i ESN Odense og benytte sig af arrangementerne.

For at deltage i de aktiviteter ESN Odense arrangerer påkræves et gyldigt medlemskort, der kaldes ESNcard. Læs mere om det på ESN’s hjemmeside.

Hvis du vil lære mere om ESN Odense og foreningens mål og aktiviteter kan du besøge www.esnodense.dk

Vil du melde dig op som frivillig? Læs mere og kontakt ESN Odense på UCL.

Hvis du vil holde dig opdateret på kommende arrangementer kan du følge ESN’s Facebookside.

ESN Odense på UCL

Du kan finde en repræsentant fra ESN Odense på campus hver fredag kl. 13.00-14.00 i lokale A2.83.

Her kan du spørge om medlemskab, melde dig til rejser og aktiviteter samt spørge ind til, hvordan du kan få internationaliseret din uddannelse, mens du er i Odense.

ESN Odense glæder sig til at byde dig velkommen!