banner

Finans og økonomi

Er dit interessefelt økonomi og økonomisk rådgivning? Har du ambitioner om en spændende karriere inden for finanssektoren eller økonomi i virksomheder? Med en finansiel uddannelse kører du dig i stilling til at blive f.eks. rådgiver inden for bank, revision, forsikringsselskaber, ejendomsbranchen eller private virksomheder

 • Dine ambitioner

  Studerende fra Finans og Økonomi er eftertragtede inden for den finansielle sektors mange brancher. Har du brug for hjælp til at vælge rette uddannelse? Skal du have afklaret, hvilke krav uddannelsen stiller til dig? Så klik videre og få hjælp til at træffe det rigtige valg.
 • Tæt på erhvervslivet

  Vejen fra teori til praksis er på erhvervsakademiet kort og ligetil. I universet finans og økonomi har vi tætte samarbejder mellem de enkelte uddannelser, aftagerne og forskellige brancheorganisationer. Målet er at uddanne studerende, der har nøjagtig de kompetencer, som den økonomiske og finansielle sektor i disse år efterspørger.
 • International profil

  Få en international profil på din uddannelse. Hvorfor det? Fordi vi lever i en global verden, og du skal kunne konkurrere i denne verden. International viden og erfaring er til gavn for dig, men også for samfundet som helhed. Du får indsigt i andre landes udvikling og kultur, hvilket kan gøre dig mere attraktiv på det danske og det internationale arbejdsmarked.
 • Studerende på finans og økonomi

  Du vil som studerende på finans og økonomi opleve en varieret undervisning med en blanding af holdundervisning, projektarbejde, gæsteforelæsninger og virksomhedsbesøg. Der inddrages problemstillinger fra forskellige typer af virksomheder indenfor den finansielle sektor, så teori og praksis kombineres.